Σουτζουκάκια

από φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά. Η άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης από τη ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, το σωστό ζύμωμα και ο μοναδικός Χρήσιμα tips:

Mπορείτε να απολαύσετε τα σουτζουκάκια:

  1. Μαγειρεμένα στην κατσαρόλα ή στον φούρνο με κόκκινη σάλτσα. Σερβίρετε με ρύζι basmati ή έναν βελούδινο σπιτικό πουρέ πατάτας.
  2. Ψημένα σε ψησταριά BBQ. Σερβίρετε μέσα σε πίτες, προσθέστε  γιαούρτι (αρωματισμένο με λίγη πάπρικα και κύμινο), ντομάτα κομμένη σε κυβάκια και ψιλοκομμένο μαϊντανό.